Ekonomi

SGK 22 Mart tarihinde 75 bin TL’ye konut satışına çıkıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) resmi internet sayfası üzerinden yeni gayrimenkul ilanları yayınladı. Kurum tarafından yayınlanan ilanlar arasında Kayseri’de Melikgazi ilçesinde 75 bin TL ile konut satışına çıkıldığı görüldü. Söz konusu satış işlemi için ihalenin ise 22 Mart Pazartesi günü başlayacağı bildirildi. SGK gayrimenkul ilanları listesinde Afyonkarahisar, Muğla, Sakarya, Adana, Antalya, Mersin, Yalova, Aksaray, Trabzon illerinin de yer aldığı görüldü.

SGK GAYRİMENKUL SATIŞ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

SGK açık arttırma usülü ile satışını gerçekleştirileceği gayrimenkullerin listesini yayınladı. Yayınlanan ilanlar arasında Kayseri ili Melikgazi ilçesinde bulunan bir konut için 75 bin TL ile satışa çıkılacağı öğrenildi.

SGK ilan detaylarını açıkladı

 

SGK arttrımaya katılacak olanlar ile ilgili olarak açıklamasında, “Arttırmaya iştirak edeceklerin muhammen bedelin %7,5 oranındaki pek akçesini karşılayacak; 6183 sayılı Kanunun 10. Maddesinin 1 ila 4. Fıkralarında sayılan parayı bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetlerin yerine düzenlenen belgeleri, Hükümetçe belli edilecek Milli Esham ve Tahvilat (en yakın borsa cetveli üzerinden %15 noksanıyla nazara alınacaktır.) gibi satışlardan önce Müdürlüğümüze vermeleri gerekir.” İfadeleri kullanıldı.