Ekonomi

SGK emeklisi için kredi duyurusu yapıldı: 31 Aralık’a kadar bu krediyi alabilecekler!

Emekliler için bankaların çeşitli hizmetleri bulunuyor. Bir banka tarafından yapılan açıklamada emeklilere özel kredi verileceği bildirildi. Söz konusu krediyi almak için son tarih ise 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Paraya ihtiyacı olan emekli vatandaşları ilgilendiriyor. İş Bankası internet sayfası üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile emekli müşterilerine özel kredi verdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada müşteriler için 36 aya varan vade seçenekleri ile kredinin verildiği bildirildi. Kredi kampanyası için son tarih ise 31 Aralık 2022 olarak duyuruldu.

İş Bankası tarafından yapılan kredi duyurusunda şu ifadeler yer aldı:


Emekli maaşını İş Bankası’ndan alan emeklilerimize özel ihtiyaç kredinize İşCep’ten, İnternet Şubesi’nden şubelerimizden hemen başvurabilir, ihtiyaçlarınızı beklemeden karşılayarak 36 aya varan vade seçenekleriyle geri ödemelerinizi bütçenizi yormadan planlayabilirsiniz.

 

Tabloda yer alan faiz oranları; müşteri özelinde uygulanabilecek en düşük faiz oranları olup, müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Tablodaki hesaplamalar, örnek ve bilgilendirme amaçlı olup, geri ödemeler bir sonraki ayın aynı günü başlayacak şekildedir.

Azami faiz oranı %3,10 dur. Tabloda yer alan tahsis ücretlerine %10 BSMV dahil edilmiş olup, kredi tutarına göre değişiklik gösterebilecektir.

Hesaplanan yıllık maliyet oranına kredi bağlantılı hayat sigortası primi dahil edilmemiştir.

Teminat ön şartı aranmamakla birlikte, T.İş Bankası Şubeleri gerekli gördükleri takdirde kefil vb. teminat talep edebilecektir.

Bankanın faiz oranını değiştirme hakkı saklıdır.

Kredi borcu tamamen kapanana kadar maaşınız başka banka veya finans kurumuna aktarılamayacaktır.