SGK’lı bütün çalışanlar aşı olabilecek! MHRS, e Nabız ve telefonla aşı randevusu alma!

Koronavirüs önlemleri kapsamında aşı uygulaması hızlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca peş peşe aşı programına dahil olanları duyurdu. Son gelişmeye göre, SGK’lı tüm çalışanlar bugünden itibaren aşı randevusu alabilecek. Bakan Koca, işçi ve memurların tamamının aşı randevusuna dahil edildiğini duyurdu.

TÜM SGK’LILAR AŞI PROGRAMINA DAHİL EDİLDİ

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aşılamada yeni bir gelişmeyi duyurdu. Bakan Koca dün yaptığı açıklamada “İşçi ve memurların tamamı için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun!” ifadelerini kullandı.

AŞI SIRASI GELEN MESLEKLER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca peş peşe aşı sırası gelen meslek gruplarını duyurmuştu. Bakan Koca; kargo çalışanları, kuryeler, şehir içi ve şehirler arası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı, gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler, avukatlar, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri, öğretim üyeleri ve üniversite personelleri ve öğretmenlerin de aşı programına dahil edildiğini açıklamıştı.

MHRS, E-NABIZ, TELEFONLA AŞI RANDEVUSU ALMA

Aşı randevusu almak için MHRS ve e-Nabız aracılığıyla aşı randevu ekranına giriş yapmanız gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve şifresi ile sistem giriş yaptıktan sonra ‘aşı randevusu’ ekranı karşınıza çıkıyor. Aşı randevusu ekranından istediğini aşı tercihini, hastane ve saat tercihinizi yapabilirsiniz. Ayrıca MHRS Alo 182 hattını arayarak da aşı randevularını alabiliyor.

E-Nabız aşı randevusu almak için tıklayınız…

MHRS giriş için tıklayınız…  

Exit mobile version