Ekonomi

Shell’de indirim rüzgârı: Deponuz, o tarihe kadar 40 TL daha fazla dolacak!

Shell, artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşteri sayısını koruyabilmek amacı ile ING Bank ile anlaştığını ve yeni bir akaryakıt kampanyasının düzenlendiğini duyurdu.

Shell Akaryakıt Kampanyası 2022

Yeni dönemde düzenlemiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Shell, yeni bir kampanya daha düzenlediğini ve bu kapsamda da INB Bank ile bir anlaşma yaptığını duyurdu. İki kurumun da resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan kampanyanın detayları belli oldu.

Shell ve ING Bank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına göre 30 Haziran tarihine kadar ilgili ING Bank kartı ile 4 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt harcaması gerçekleştirilen mevcut müşterilere, 40 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Shell Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Shell ve ING Bank’ın iş birliğinden doğan 40 TL akaryakıt indirimi kazanımlı yeni kampanyanın ayrıntıları şu şekilde sıralandı:

  • Kampanya Bonus üyesi Shell istasyonları için geçerlidir.
  • Aynı gün içerisinde yapılmış olan birden fazla akaryakıt harcaması için yalnızca ilk harcama kampanya kapsamına alınır.
  • BolBol Kart, BolBol Classic Kart, BolBol Premium Kart ile Bonus Kart arıcılığı ile gerçekleştirilen akaryakıt harcamaları kampanyaya dahildir.
  • Bir müşteri birden fazla kartı olmasına rağmen yalnızca bir kez akaryakıt kampanyasına katılım sağlayabilir.
  • Taksitli işlemler ve Garanti BBVA POS cihazından çekilmeyen harcamalar, kampanyaya dahil değildir.

Shell Akaryakıt Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Shell ve ING Bank’ın iş birliğinden doğan 40 TL akaryakıt indirimi kazanımlı yeni kampanyadan fayda sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile SHELL yazıp 2205’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir. Akaryakıt kampanyasının devreye girebilmesi için ilk 200 TL’lik harcamadan önce ilgili başvuru mesajının gönderilmesi gerekmektedir.