Show TV’nin sevilen dizisi Aziz’de son dakika gelişmesi: Aziz dizisi final mi yapıyor? Cevabı senaristler verdi!

Hatay’ın Türk topraklarına katıldığı dönem verilen mücadeleleri de ele alan Aziz dizisi, son bölümü ile izleyicisini heyecanlandırmayı başardı. Bir sezondur Show TV ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başaran Aziz dizisi, yayınlanan son bölümü ile birlikte bir süredir sorulan “final mi yapacak?” sorularına da yanıt vermiş oldu.

Devam Edip Etmeyeceği Belli Değildi!

Bu sezonun başında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Simay Barlas’ın yer aldığı Aziz dizisi, belirli bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış ancak sezona çok iyi reytingler ile başlayan dizi ramazan ayı içerisinde ilgili listenin alt sıralarına doğru gerilemişti. Reytinglerin düşmesinden sonra dizinin 2.sezona devam edip etmeyeceği merak konusu olmuşken ünlü oyuncu Murat Yıldırım dahi “Aziz ikinci sezonda olacak mı?” sorularına net bir yanıt verememişti.

Dizinin devam edip etmeyeceğine dair büyük bir soru işareti oluşmuşken dizide yer alan ve sevilen bir karaktere hayat veren Damla Sönmez’in de yakın zamanda diziye veda etmesi “final geliyor” söylemlerini güçlendirdi.

Akıbeti Belli Oldu!

Aziz dizisinin hayran kitlesi dizinin devam edip etmeyeceğine dair çıkan haberleri merak içerisinde takip ederlerken yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde dizinin “sezon finali” ibaresi ile ekranlara gelmesi, ikinci sezonun da çekileceğini garanti etmiş oldu.

Aziz’e Ne Olacak?

Aziz dizisinin yayınlanan son bölümünde Aziz’in maske ile Pierre’e yakalanması ve bu şekilde de kimliğinin açığa çıkmış olması, diziyi takip eden izleyicileri heyecanlandırdı. Oldukça can alıcı bir sahnede sezon finali yapan dizinin ikinci sezonunda yaşanacak olaylar, şimdiden merak konusu oldu.

Exit mobile version