Sıfır araba için flaş açıklama: 2 Ağustos’a kadar uygun faiz ile satışı yapılacak!

Araç şirketleri Temmuz ayı fırsatlarını duyurmaya devam ediyorlar. Jeep yaptığı yazılı açıklama ile 2 Temmuz – 2 Ağustos 2021 tarihleri arasında kampanya düzenlediğini açıkladı. Yapılan kampanya açıklamasında, Yeni Jeep Compass lansmana özel Tech Pack ve Panoramic Pack hediyesine ek ve avantajlı faiz seçenekleri satılacağı bildirildi.

İkinci el fiyat artışları ardından pek çok kişi sıfır araçlara yöneldi. Bu kapsamda açıklama yapan Jeep, lansmana özel satış gerçekleştireceğini duyurdu. Satış kampanyası için son tarih ise 2 Ağustos olarak bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Panoramic Pack: Çift Bölgeli Otomatik Sunroof, 19‘’ Elmas Kesim Alaşımlı Jantlar

Tech Pack: 360°Görüş Kamerası, Hands Free Otomatik Bagaj Kapağı, Arka Çapraz Kör Nokta Algılama Sistemi
* %1,55 faiz oranı 2021 model yılı 0 km tüm Yeni Compass modelinde geçerli olup tacirlerde aylık maliyet %1,66 yıllık maliyet %27,03; hususi kullandırımda aylık maliyet %1,89 yıllık maliyet %32,13’dür. Tacirlerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere yasal vergiler dahil 1.167 TL, hususi kullandırımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, istihbarat ücreti olarak kredi tutarının %0,5’i (1.000 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin %5’i; 50,00 TL) alınır. İlanda belirtilen kampanya koşulları Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin onayı ile geçerlilik kazanır. Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 2 Temmuz – 2 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Exit mobile version