Ekonomi

Sıfır Araba Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat! Honda Kampanyasını Duyurdu

Araba sahibi olmak isteyenler için Honda kampanyası, Honda model araçlarda indirim kampanyasını duyurdu. Honda Civicmodel araç  almak isteyenler için %0,99 faiz oranı kampanyasını sundu. Honda resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanyalarını duyurdu.  Sıfır araba sahibi olmak isteyenler Honda markasının kampanyaları 31.08.2021 tarihine kadar geçerli.

Honda resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre;

Honda Civic Sedan, %0,99 faiz avantajları ve Civic Sedan Ağustos ayına özel kampanyalı kredi avantajı ile Honda Bayilerinde.

6L Elegance Benzin & ECO versiyonları için 90.000 TL, 12 ay ve %0.99 faiz oranı

Kampanya 02-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Civic Sedan 1.6L Elegance Benzin ve ECO versiyon sıfır araçlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamında kullanılabilecek krediler, bireysel Türk Lirası taksitli oto kredisidir.

Kampanya kapsamında Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirası ve altında olan taşıtlar için %70 , Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirasının üzerinde olup üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %50 , Nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olup yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %30, Nihai fatura değeri yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olup bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %20, Nihai fatura değeri bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olan taşıtlar için %0 olarak kredilendirilme yapılabilmektedir. Kredi oranının belirlenmesinde aracın Nihai fatura değeri dikkate alınacaktır.

Bireysel müşterilere kullandırılacak 90.000 TL kredi için aylık % 0,99 faiz oranı ile 12 ay vadeli eşit taksit ödemeli kredi için, Tahsis ücreti 472,50 TL, toplam geri ödeme tutarı 97.100,23 TL olmaktadır. Kredinin yıllık maliyet oranı %16,37 dir.

Kampanya kapsamında hayat sigortası zorunluluğu bulunmadığından toplam maliyete dahil edilmemiştir. Aylık ve yıllık maliyete Kasko dahil edilmemiştir.

Kredi kullanımı finans kuruluşunun onayına bağlıdır. Finansal kuruluşunun, kredi koşullarında, kampanyada ve faiz oranlarında değişiklik hakkı saklıdır.

5L Turbo Executive versiyonu için 45.000 TL, 12 ay ve %0.99 faiz oranı

Kampanya 02 -31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Civic Sedan 1.5L Turbo Executive versiyon sıfır araçlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamında kullanılabilecek krediler, bireysel Türk Lirası taksitli oto kredisidir.

Kampanya kapsamında nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirası ve altında olan taşıtlar için %70 , Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirasının üzerinde olup üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %50 , Nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olup yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %30, Nihai fatura değeri yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olup bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %20, Nihai fatura değeri bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olan taşıtlar için %0 olarak kredilendirilme yapılabilmektedir. Kredi oranının belirlenmesinde aracın nihai fatura değeri dikkate alınacaktır.

Bireysel müşterilere kullandırılacak 45.000 TL kredi için aylık % 0,99 faiz oranı ile 12 ay vadeli eşit taksit ödemeli kredi için, Tahsis ücreti 236,25 TL, toplam geri ödeme tutarı 48.550,15 TL olmaktadır. Kredinin yıllık maliyet oranı %16,37 dir. Kampanya kapsamında hayat sigortası zorunluluğu bulunmadığından toplam maliyete dahil edilmemiştir.

Kampanya kapsamında hayat sigortası zorunluluğu bulunmadığından toplam maliyete dahil edilmemiştir. Aylık ve yıllık maliyete kasko dahil edilmemiştir.

Kredi kullanımı finans kuruluşunun onayına bağlıdır. Finansal kuruluşunun, kredi koşullarında, kampanyada ve faiz oranlarında değişiklik hakkı saklıdır.