Ekonomi

Sıfır Araç Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat! Yeni Volkswagen Kampanyaları

Araba sahibi olmak isteyenler için Volkswagen duyurdu. Volkswagen Doğuş Finans’tan  %1,64 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sunuyor. Volkswagen resmi internet sitesinden sıfır araç sahibi olmak için kampanyalarını sundu. 

Avantajlı Kampanyalardan Yararlanmak için Volkswagen resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre;

 Volkswagen araba sahibi olmak artık çok kolay. Volkswagen Doğuş Finans’tan (vdf) %1,64 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. Bunun için araç kredinize, Volkswagen’inizi ilk günkü gibi korumanıza yardımcı Hep Yeni Paketi’nden iki sigorta ürünü eklemeniz yeterli.

Kampanya dahilinde, 6 ila 48 aylık vadelerde %1,64, 49-60 aylık vadelerde %1,74 faiz oranları uygulanmaktadır. 37-60 ay vade seçeneğine sigorta ürünü eklenemez. Tüzel ve BVL kredi başvurularında sigorta ürünü eklenebilir.

Yukarıda belirtilen vadeler ve koşullar dışında bir kullanım gerçekleştirmek isterseniz, Volkswagen Yetkili Satıcılarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kredi kampanyası, 6-48 ay vade seçeneklerinde, Hep Yeni Paketi kapsamındaki iki sigorta ürünüyle birlikte alınacak Volkswagen Binek Araç modelleri için geçerlidir. Hep Yeni Paketi, 4 yıla uzatılmış garantiyi (Volkswagen Garanti Plus®), 1 yıllık kaskoyu ve %1,64 – %1,74 arasında değişen kredi faiz oranını kapsar. Hep Yeni Paketi kapsamında sadece bir sigorta ürünü alındığı takdirde (Volkswagen Kasko® hariç) kredi faiz oranı, 6 ila 48 aylık vadeler için %1,69, 49-60 ay vade için %1,74 olarak uygulanır. Herhangi bir sigorta ürünü alınmadığı takdirde uygulanacak faiz oranları ise 6 ila 48 aylık vadeler için %1,74, 49-60 ay vade için % 1,79 şeklindedir. 60 ay vade seçeneği Tüzel ve Vergi Levhasına sahip bireysel başvurularda geçerlidir.