Sıfır Ev Fiyatına Vakıfbank’tan O Şehirde Bina ve Arsasını Alabilirsiniz! Şaka Değil, İlan Yayında! İlana Başvuru Yapmak İçin…

Bankaların ellerinde icra nedeniyle bulunan konut ve arsa gibi gayrimenkulleri belirli bir süre içerisinde ellerinden çıkarması gerekiyor. Bu nedenle icralık daire ve arsa satışlarını sık sık gerçekleştiren bankalar, hemen hemen her ay ilan güncellemesine gidiyor. Bu ay satılık gayrimenkul ilanlarını güncellemiş olan Vakıfbank ise, ev fiyatına Afyonkarahisar’da bir bina ve arsasını da beraberinde satıyor.

Vakıfbank’tan Aynı Binadan Üç Daire Satılık

Artan emlak fiyatlarının ardından vatandaşların daha çok ilgi gösterdiği icralık konut satışlarını Vakıfbank, genellikle e-İhale ile gerçekleştiriyor. Her ay e-İhaleye çeşitli gayrimenkuller koyan Vakıfbank, bu ay Afyonkarahisar’da aynı apartmanda yer alan üç daireyi birden oldukça cüzi bir rakamdan satışa çıkarmış bulunuyor. Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinin Yaylabağı mahallesinde bulunan 84 metrekarelik 1+1 genişliğindeki üç daireyi aynı fiyattan satışa koymuş olan Vakıfbank, bu dairelerin ihale başlangıç bedelini 150 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Her üç daire için de teminat bedeli, yani ihaleye katılım için yatırılması gereken para sadece 7 bin 500 TL iken; artışlar 2 bin 500’er TL olacak şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Vakıfbank Satılık Bina da Satıyor

Vakıfbank, Afyonkarahisar’da bu ay sadece 1+1 daireler satışa sunmuyor. Aynı zamanda bir bina da satışa sunan Vakıfbank, bina ile birlikte binanın arsasının satışını da gerçekleştiriyor. Günümüzde sıfır ev fiyatına denk gelen bir bedel ile satışa konulmuş olan 360 metrekarelik müstakil ev ve arsasının ihale başlangıç bedeli Vakıfbank tarafından yalnızca 1 milyon 180 bin TL olarak belirlenmiş bulunuyor. Bu ilan için sadece 25’er bin TL’lik artırımları kabul eden Vakıfbank, teminat bedeli olarak ise, ihaleye katılım sağlayacak olan banka müşterilerinden 59 bin TL talep ediyor.

Exit mobile version