Editörün SeçtikleriEkonomi

Sıfır faizle 25.000 TL veriliyor! Başvuran hemen alabilir: Hesaplara yatacak

İş Bankası’nın faizsiz taksitli nakit avans kampanyası, 2-3 ay vadeli ödemeler için geçerli olduğu belirtilerek kampanyadan yararlanmak isteyenler, 300 TL ile 25.000 TL arasında bir tutar seçilebileceği ifade edildi. Bu konu hakkında yapılan duyuruda İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle bankaya katılan yeni müşterilerin hedeflendiği faizsiz avans, 300 TL ile 25.000 TL arasında değişen tutarlarda kullanılabileceği ve kampanyanın sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından geçerli olduğu vurgulandı.

EN FAZLA 25.000 TL OLACAK

Bu avans, sadece İşCep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden kullanılabileceği belirtilerek kullanılabilecek avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin %25’i kadar sınırlandırıldığı bildirildi. Ayrıca en fazla 25.000 TL’ye kadar olan avanslar, azami iki seferde ve toplamda belirtilen tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabileceği paylaşıldı.

31 AĞUSTOS SON TARİH

Kampanya, 01.07.2024 ile 31.07.2024 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler için geçerli olduğu belirtilerek kampanya tanımlamaları, müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takip eden ilk iş günü başlatılır ve ek 2 iş günü içinde yapılacağı ve bu tarihler arasında İş Bankası müşterisi olanlar için kampanyadan yararlanma süresi 31.08.2024 tarihinde sona ereceği aktarıldı.

Bu kampanya, İş Bankası bireysel kredi kartları için geçerlidir. Ticari kredi kartları, aidatsız kredi kartı, İş Bankası vergi kartı, İş Bankası bayi kartı ve KGF kartı kampanyaya dahil değildir. İş Bankası, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.