Sıfır Fiat Egea için yüzde 2,99 Faiz oranı ile 200 Bin TL taşıt kredisi!

Otomobil satışında yaşanan durgunluğa Fiat Egea ailesi tarafından hareketlilik geldi. 200 Bin TL’lik taşıt kredisi kampanyası başladı.

Sıfır Fiat Egea için yüzde 2,99 Faiz oranı ile 200 Bin TL taşıt kredisi!- Ülkemizde özellikle uygun fiyatları ve yüksek performansı ile dikkat çeken ve milyarlarca liralık dev satışı bulunan Fiat Egea için taşıt kredi kampanyası Fiat’ın resmi web adresi üzerinden duyuruldu. 31 Ekim’e kadar sürecek olan kampanyanın tüm detayları kredi tutarı ve faiz oranları belirlendi. İşte detaylar…

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Sıfır otomobil sahibi olmak için Fiat Egea’yı tercih edecek vatandaşlara kredi kampanyasının koşulları ve detayları belli oldu. Buna göre Fiat’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ekim ayında 0 km Egea modellerinde geçerli 200.000 TL kredi, 12 ay taksit, %2,99 faiz oranı ve hususi kredilerde aylık 21.170,79 TL ödeme seçeneği ile, hususi kullanımda 3,97% aylık maliyet oranı 59,60% yıllık maliyet oranı’ dır. Hususi kullanımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, kredi tutarının %0,5’i (1.000 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin %15’İ; 150-TL) tutarında kredi tahsis ücreti alınır. İlanda belirtilen kampanya koşulları Fiat ve Koç Fiat Kredi’nin onayı ile geçerlilik kazanır. Fiat ve Koç Fiat Kredi’nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 3 Ekim 2023 – 2 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Yukarıdaki Fiat sitesinde de yer alan koşulları yerine getiren vatandaşlara kredi kampanyası geçerli olacak. Hemen Başvuru yapmak ve araç satın almak isteyen vatandaşların en yakın Fiat Bayilerini ziyaret etmeleri ve satış işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Exit mobile version