Sıfır Fiat otomobil almak isteyenlere 300 Bin TL kredi! 18 ay vadeli yüzde 3,49 faizli

Sıfır otomobil araç sahibi olmak isteyenlere taşıt kredisi geldi. Uygun fiyatı ile öne çıkan Fiat markadan 300 Bin TL’lik kredi müjdesi.

Sıfır Fiat otomobil almak isteyenlere 300 Bin TL kredi! 18 ay vadeli yüzde 3,49 faizli- Son yıllarda ülkemizdeki KDV, ÖTV ve Ek MTV artışları ile birlikte giderek artan araç fiyatlarına karşı bankalarda kredi musluğunu çekince markaların kredi imkanları için araştırmalar başladı. Türkiye’nin en çok satan araç modelleri arasında ilk sıralarda yerini alan Fiat otomobil markası Koç Fiat sıfır araç satın almak isteyenlere kredi müjdesini açıkladı.

SIFIR KİLOMETRE SATIŞLARDA EKİM FIRSATI

Ekim ayının son gününe kadar süreceği belirtilen kampanyaya ilişkin olarak Fiat sıfır Scudo ve Ulysse satın almak isteyenlere 300 Bin TL’lik kredi imkanı sağlanacağını açıkladı. Resmi web adresi üzerinden kampanyayı paylaşan Fiat şu ifadeleri kullandı:

Ekim ayında 0 km Scudo ve Ulysse modellerinde geçerli 300.000 TL kredi, 18 ay taksit, %3,49 faiz oranı ticari kullanımlarda geçerli olup, hususi kullanımlarda farklılık gösterebilecektir. Ticari kredilerde aylık 23.056,33- TL, ödeme seçeneği ile, ticari kullanımda %3,78 aylık maliyet oranı %56,11 yıllık maliyet oranıdır;

Ticari kullanımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere yasal vergiler dahil 3.150 TL, hususi kullanımlı kredilerde bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, kredi tutarının %0,5’i (1.500 TL) + BSMV (Kredi Tahsis Ücretinin %15’İ; 225 TL) tutarında kredi tahsis ücreti alınır. İlanda belirtilen kampanya koşulları Fiat ve Koç Fiat Kredi’nin onayı ile geçerlilik kazanır. Fiat ve Koç Fiat Kredi’nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 02.10.2023 – 31.10.2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Aracı satın almak isteyen vatandaşların en yakın Fiat otomobil satış bayilerini ziyaret etmeleri ve işlem yapmaları gerekiyor. Yukarıdaki şartları sağlayan vatandaşlar kredi avantajından faydalanabilecekler.

Exit mobile version