Ekonomi

Sıfır ve ikinci el araba alımları için büyük destek! Faiz oranları resmen açıklandı

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından sıfır ve ikinci el araba alımları için kredi kampanyası paylaşıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlandığı belirtildi.

Ziraat Bankası tarafından kredinin açıklaması yapıldı ve “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Sıfır veya ikinci el araba alacak olan vatandaşların başvurularını Ziraat Bankası şubeleri, web sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden yapabilecekleri belirtildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 70 bin lira kredi, 48 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 2 bin 328 lria oluyor. Ayrıca yıllık maliyet oranı ise yüzde 28,7193 oluyor.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda kredinin özellikleri ise şöyle oldu:

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

Kredi için gerekli belgeler ve detaylar için TIKLAYIN.