Sıfır veya ikinci el araba alacak olanlara nakit destek veriliyor!

Ziraat Bankası tarafından sıfır ve ikinci el taşıt kredisi kampanyası yayımlandı. Bu kampanya kapsamında otomobil alacak olan vatandaşlara nakit kredi desteği verileceği ifade edildi.

Banka tarafından yapılan açıklamada “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” ifadelerine yer verildi.

Bu kredinin özellikleri de Ziraat Bankası tarafından paylaşıldı. Bu kredi kapsamında sıfır ve en fazla 5 yaşında olan araçlar için kullandırılacağı belirtildi ve 60 aya kadar vade imkanı sağlandığı ifade edildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Kredinin özellikleri ise şöyle belirtildi:

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek hesaplama kapsamında 100 bin lira kredi çekildiğinde 48 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 3 bin 326 lira oluyor. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 28,7193 oldu.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak olan vatandaşlar ise başvurularını banka şubelerinden, web sitesinden, mobil uygulamadan, ATM’lerden ve çağrı merkezlerinden yapabileceklerdir.

Detaylar için TIKLAYIN.

Exit mobile version