Sıfır veya ikinci el araba alacaklar için kamu bankasından kredi kampanyası

Ziraat Bankası tarafından sıfır ve ikinci el araba alımları için taşıt kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında sıfır ve en fazla 5 yaşında olan araçlar için kredi verileceği belirtildi ve 60 ay vade imkanı sağlanacağı vurgulandı.

Duyurulan kredi kampanyasında “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” ifadelerine yer verildi.

60 AY VADE İMKANI

Söz konusu kredinin sıfır ve en fazla 5 yaşındaki araçlar için geçerli olduğu belirtildi. Ayrıca 60 aya kadar vade sayısı olacağı vurgulandı.

BAŞVURU YERLERİ 

Taşıt kredisi kampanyasına başvuruların banka şubeleri, web sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi aracılığı ile yapılabileceği ifade edildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Bunun yanı sıra kredinin diğer özellikleri şöyle ifade edildi:

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

Gerekli belgeler ve başvuru detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version