Sıfır veya ikinci el araba alacaklara 60 aya kadar vade ile nakit destek

İş Bankası tarafından sıfır ve ikinci el araba alımları için taşıt kredisi kampanyası paylaşıldı. Bu kampanya kapsamında sıfır ve ikinci el araba alımları için farklı koşullar belirlendi ve 60 aya kadar vade imkanı sağlanacağı ifade edildi.

KREDİNİN AÇIKLAMASI 

Bu taşıt kredisi hakkında İş Bankası tarafından yapılan açıklamada “Düzenli ödemelerle araç sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunan taşıt kredisi, dilediğiniz sıfır ya da ikinci el araca kolayca ulaşabilmenize imkan tanır. Taşıt kredisi sayesinde araç fatura bedelinin büyük bir bölümünü kredilendirme ve çekilen taşıt kredisini orta veya uzun vadelere bölebilme kolaylığı sağlar.​” ifadelerine yer verildi.

KREDİ TUTARI 

0 km taşıtlarda, taşıtın nihai fatura değerinin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için %70’i, 120.000 TL’nin üstünde olan kısmı için %50’si dikkate alınarak kredi hesaplaması yapılmaktadır. Bununla birlikte ikinci el araba alımlarında da noter satış bedelini aşmamak şartıyla, taşıtın kasko değerinin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için %70’i, 120.000 TL’nin üstünde olan kısmı için %50’si dikkate alınarak kredi hesaplaması yapılmaktadır.

BAŞVURU EVRAKLARI

Bu krediye başvuru yapmak için bazı evraklar gereklidir. Bu evraklar olmadan başvuru yapılamaz. Bundan dolayı İş Bankasının belirttiği evraklar şöyledir:

Taşıt Kredisi Başvuru Formu,
Nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi,
Gelir durumunuzu gösterir belge,
0 km araçlar için alacağınız taşıta ait proforma faturası,
2.el taşıt alacaksanız satışı yapan kişiye ait son Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi.

BAŞVURU ŞEKLİ

Vatandaşlar taşıt kredisi almak için başvurularını hızlı kredinin yanı sıra internet şubesinden veya telefon şubesinden yapabileceklerdir. Ayrıca başvurular İş Bankası şubelerinden de yapılabilir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version