Sıfır veya ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara Ziraat Bankasından nakit destek

Ziraat Bankası tarafından sıfır veya ikinci el araba alımları için taşıt kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında sıfır ve en fazla 5 yaşındaki araçlar için kredi veriliyor.

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Bu kredi sadece sıfır ve en fazla 5 yaşındaki araçlar için kullandırılacaktır. Ayrıca kredi kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlandığı belirtildi. Ayrıca kredinin ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılacağı ifade edildi.

Ayrıca kredi kapsamında araç rehni teminat olarak alınacaktır ve Ziraat Bankası lehine tesis edilecektir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat da istenebileceği belirtildi.

BAŞVURU YERLERİ 

Bu krediye başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden yapabileceklerdir.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek hesaplama kapsamında 100 bin lira kredi için 48 ay vade ve aylık faiz oranı 1,75 üzerinden aylık ödeme 3 bin 326 lira oluyor. Ayrıca yıllık maliyet oranı da yüzde 28,7193 oluyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version