Sigortalı çalışanlar dikkat: Ziraat Bankası duyurdu!

Türkiye’de birçok vatandaş sigortalı olarak çalışıyor. Ziraat Bankası sigortalı olarak çalışanlar için açıklamada bulundu. Kamu bankası açıklamasında maaş ödemelerini Ziraat Bankası’ndan alanlara uygun faizli kredi verileceğini bildirdi.

Ziraat Bankası çalışanların konut ve nakit ihtiyaçlarını karşılaması için uygun finansmanlı kredi vereceğini bildirdi. Banka açıklamasında maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlara, aylık 1,63 faiz oranı ile tüketici kredisi 1,37 faiz oranı ile konut kredisi verileceğini bildirdi. Banka açıklamasında krediden faydalanmak isteyenlerin şubeye başvuruda bulunması gerektiğini bildirdi.

Kampanya detayları

Kampanyadan maaşını Bankamız aracılığı ile alan çalışanlar faydalanabilecektir.

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

 

Exit mobile version