Sıla ve Ahmet Kural davası nihayet sonuca bağlandı.. Kural’a hapis şoku!

Üç sene önce sevgilisi Sıla Gençoğlu‘na Şiddet uyguladığı gerekçesiyle üç ayrı suçtan yargılanan Ahmet Kural çıkan karara itiraz etmişti. Kararın İstinaf Mahkemesi’nce bozulmasının ardından yeniden yargılanan oyuncu tekrar aynı cezaya çarptırıldı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, o dönem evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi oyuncu Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy‘deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Hakkında üç ayrı suçtan dava açılan Kural’a görülen duruşmada üç suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 hapis cezası verildi.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava az önce sonuçlandı. 60. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi daha önce verilen kararını tekrarladı. Daha önce Ahmet Kural’a 1 yıl 4 ay 20 gün ceza vermişti ve ertelemişti.  Oyuncu Ahmet Kural darp, hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Neler yaşanmıştı?

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun 29 Ekim 2018’de o dönem sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasıyla görülen dava, 22 Nisan 2019’da karara bağlanmıştı. İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi Ahmet Kural’ı, “Tehdit” suçundan 7 ay 15 gün hapis, “Basit yaralama” suçundan 5 ay hapis, “Hakaret” suçundan ise 4 ay 5 gün hapis cezası olmak üzere toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırmıştı.

Sıla’nın olay gecesinden sonra rahatlamak amacıyla psikoloğu ve arkadaşlarıyla bir araya geldiği ortamda çekilen video basına sızdırılmıştı. Ardından Sıla’nın tüm bunları planladığı ve Kural’dan intikam için yaptığı iddia edilmişti. Ancak hem tanıkların ifadeleri hem de deliller yine sonucu değiştirmedi.

İlk şiddet vakası değil!

Ahmet Kural’ın daha önce adının karıştığı ‘kadına şiddet’ olaylarını tekrar gündeme getirdi. 2014 yılının Eylül ayında, tartıştığı sevgilisi Naz Çekem‘in parmağını kırdığı iddia edilen Kural birçok kez şiddet olaylarıyla anılmıştı.

Ahmet Kural ile eski sevgilisi Naz Çekem’in 2014 yılının Eylül ayında bir kafede kavga ettiği, daha sonra ünlü oyuncunun kız arkadaşının parmağını kırdığı iddia edilmişti. Kural’ın sinirlerine hakim olamayıp kız arkadaşı Naz Çekem’in elini şiddetli bir şekilde sıktığı ve ilerleyen saatlerde elindeki ağrıya dayanamayan Naz Çekem’in soluğu hastanede aldığı belirtilmişti.

Çekilen röntgen sonrası parmağında kırık olduğu tespit edilen Çekem, kırılan parmağının fotoğrafını da Instagram hesabından paylaşmıştı.

 

Exit mobile version