Magazin

Simge Sağın’dan şeker tadında mayolu paylaşım! 41’lik şarkıcı fiziği ile gençlere taş çıkarttı!

Ülkemizin sevilen seslerinden birisi olan ve son dönemlerde arka arkaya verdiği konserler ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran Simge Sağın, yine gündemde kalmaya devam ediyor.

Seslendirdiği şarkılar, sahne şovları ve giyim tarzı ile birçok kişi tarafından takip edilen ve son dönemlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları sayesinde de hem sosyal medyanın hem de magazin basınının gündemine girmeyi başaran ünlü şarkıcı Simge Sağın, yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Yıllardır müzik piyasasının içerisinde olan ve duruşu, tarzı, sesi ve şovları ile sanat camiasının örnek olarak gösterilen isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkmaya devam eden Simge Sağın, birçok meslektaşının aksine tartışmalardan uzak durmaya ve yalnızca işi ile gündemde kalmaya gayret gösteriyor.

Sıcak yaz aylarının yaşandığı şu günlerde yoğun bir tempoda çalışmaya devam eden ve arka arkaya konserler veren Simge Sağın, gittiği yazlık mekanlarda fırsat buldukça tatil yapmaya da devam ediyor.

Yaptığı tatil kaçamaklarını sıklık ile sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Simge Sağın, doğal güzelliği sayesinde sosyal medya kullanıcılarını adeta büyülüyor. Cüretkar pozlar vermekten çekinmeyen Sağın, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının “hikayeler” kısmından yeni fotoğraflar yayınlayarak takipçilerinin ve diğer sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı. Ünlü şarkıcının fiziği resmen nabızları yükseltti.

SİMGE SAĞIN TATİLDE!

Şu sıralara yaz konserleri veren ve arka arkaya sahne alan Simge Sağın, konserlerden fırsat buldukça da kendisini serin sulara atmaktan çekinmiyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Sağın, tatil pozlarını takipçileri ile paylaşmadan da edemiyor.

PEMBE MAYOSU İLE POZ VERDİ!

Instagram hesabından son olarak iki yeni fotoğraf paylaşan Simge Sağın, paylaşımlarına “günaydın” notunu düştü. Simge Sağın’ın giymiş olduğu pembe mayo, resmen olay oldu.

FİZİĞİ NEFES KESTİ!

Karın kasları ile dikkat çeken pembe mayolu Simge Sağın, 41 yaşında olmasına rağmen 18 yaşındaki gençlere taş çıkartması ile sosyal medyanın gündemine oturdu.