Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliği ile ilgili şok iddia: Bir kez daha ayrılıyorlar!

Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri olan şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor. Daha öncesinde evliliklerinin ardından çok kısa bir süre sonra boşanan ve sonra tekrar bir araya gelen ikili hakkında tekrar bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Ünlü çiftin sevenleri, magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddianın ardından gözlerini çiftin yapacakları açıklamaya çevirdiler.

Bebek Krizi Mi Yaşanıyor?

Yaklaşık olarak bir yıldır evli olan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ile ilgili sürpriz bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenmiş olan bir ödül törenine beraber katılan ünlü çift, kameraların karşısına geçerek, kendilerine yöneltilen sorulara yanıt vermişti. Sinan Akçıl’ın “Bebeğimize bakmamız gerekirken, şu an buradayız. Bazen olmuyor işte.” Şeklinde açıklama yapması, çiftin evliliğinde bebek krizinin yaşandığının düşünülmesine sebep oldu.

İlk Kez 2019 Yılında Evlenmişlerdi!

Daha önce Hadise ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Sinan Akçıl ve Ahmet Kural ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde sık sık konuşulan Burcu Kıratlı, yaşadıkları ilişkilerin sonlanmasının ardından bir araya gelmişlerdi. Bir süre sevgili olarak ilişkilerini sürdüren ünlü çift, 2019 yılında nikah masasına oturmaya karar vermişlerdi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın heyecanlı evlilik süreci o dönem içerisinde yalnızca 9 ay sürmüştü. Şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını dile getiren ikili, nikah masasına oturmalarının üzerinden 9 ay geçtikten sonra boşanma davası açmış ve tek celsede boşanmışlardı.

Geçtiğimiz Yıl Tekrar Evlendiler!

9 ay süren evliliklerini tek celsede bitiren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ilişkilerinde yaşadıkları bu ayrılık sürecinden sonra ayrı kalmaya dayanamamış ve kısa bir süre sonra tekrar bir araya gelme kararı almıştı. Çift bir süre sonra aynı eve taşınmış ve o süre içerisinde de bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürmeye çalışmışlardı.

İlişkilerini aynı evin içerisinde sevgili olarak sürdüren eski eşler Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, geçtiğimiz yılın şubat ayında sade bir tören ile tekrar evlenmiş ve o günden bu yana haklarında herhangi bir ayrılık iddiası gündeme gelmemişti.

Exit mobile version