Magazin

Sinan Akçıl’dan hayranlarını üzen açıklama: “Evlilik çıkmazındayız!”

Hem söz yazarı hem de şarkıcı olan Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl ikinci kez nikah masasına oturmuş olduğu eşi oyuncu Burcu Kıratlı ile ilgili ortaya atılan ayrılık iddialarını doğruladı. Şu an bir çıkmaz yaşadıklarını belirten Sinan Akçıl’ın evliliği ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar, ünlü çiftin hayranlarını üzdü.

Kenan Erçetingöz Ayrılık Sinyalini Vermişti!

Burcu Kıratlı’nın manevi babası olan Kenan Erçetingöz, geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisi düzenlemişti. Ünlü ismin düzenlemiş olduğu doğum günü partisine, oyuncu Burcu Kıratlı tek başına katıldı. Kıratlı’nın organizasyona tek başına dahil olması, birçok insanın aklında Sinan Akçıl ile sürdükleri evliliklerinde bir problem yaşanıp yaşanmadığına dair soru işaretleri oluşturdu.

Organizasyon çıkışında görüntülenen Kenan Erçetingöz konu ile ilgili olarak: “Dur bakalım bir şeyler var. Yakında kokusu çıkar ama bu kız artık üzülmesin.” Açıklamasını yapmıştı. Erçetingöz’ün bu açıklaması, ikilinin tekrar ayrılığın eşiğinde olduğunu düşündürdü.

Sinan Akçıl Cephesinden Açıklama Geldi!

Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı hakkında ortaya atılan ikinci ayrılık iddialarının güçlenmesinin ardından, şarkıcı Sinan Akçıl konu ile ilgili olarak net bir açıklamada bulundu. Şarkıcı evliliği ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Her evlilikte olabilecek şeyler yaşıyoruz. Her gün konuşuyoruz ve aramızda yaşanan bu tatsızlıkları bir çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Ama sonuç olarak konuyu hangi karara bağlarız bilmiyorum.”

Sinan Akçıl yapmış olduğu bu açıklama ile uzun süredir haklarında ortaya atılan ayrılık iddialarını doğrulamış oldu.

Evleri Ayırdılar!

Evliliği ile ilgili ortaya atılan iddiaları birinci ağızdan açıklığa kavuşturma kararı alarak, açıklama yapan Sinan Akçıl açıklamalarına şu sözler ile devam etti: “Şu an evlilik çıkmazı içerisindeyiz. Evleri ayırdık. Ben ikinci nikah öncesinde taşınmış olduğum 4. Levent’te yer alan büyük evimi Burcu’ya bıraktım. Kendim ise başka bir adrese taşındım. Burcu benim için çok özel bir kadın. Sonuçta iki kere aşık oldum ve evlendim. Bu neden ile bende ki yeri tartışılmaz.”