Magazin

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bir kez daha anne – baba oldu! İlk fotoğraf geldi, Sinem Kobal herkesi mest etti! Resmen…

Pek çok yapımda rol almasına rağmen hafızalara Selena isimli dizinin Selena karakteriyle kazınan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş ve ekranlardan uzak kalmaya başlamıştı. İkinci kez anne olan Sinem Kobal’ın ekrandan uzak kalma süresi bir kez daha uzarken; geçtiğimiz gün objektiflere poz veren ünlü oyuncunun fazla kilolardan kurtulduğu görüldü.

İLK ÇOCUKLARI 2020 YILINDA DOĞDU

Bir süre aşk yaşadıktan sonra ilişkilerini resmileştiren ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, nikah masasına 2016 yılında oturmuştu. Ardından çocuk yapmaya karar veren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, ilk bebeklerini 2020 yılına kucaklarına aldı. Bir kız çocuğu sahibi olan çift, kızlarına ise, Lalin ismini vermişti.

İKİNCİ KEZ ANNE OLMUŞTU

Bir süredir ikinci kez ebeveyn olma heyecanı yaşadıkları öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, ikinci kez anne baba oldu. Geçtiğimiz aylarda doğum yapan Sinem Kobal, bir kız çocuğu daha dünyaya getirdi. Yeni kızlarına Leyla adını veren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, kızlarını da yanlarına alarak tatile çıktı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin tatilden paylaştığı kareler, sosyal medya platformlarına hemen damgasını vurdu.

DOĞUM KİLOLARI HEMEN GİTTİ

Çocuklarının doğumunun ardından ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal, 34 yaşında ikinci kez anne oldu. Leyla’nın doğumu ile birlikte ekrandan uzak kalma süresini uzatan Sinema Kobal, geçtiğimiz aylarda eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızları ile tatile çıktı. Tatilden fotoğraflarını sık sık paylaşan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin mutlu aile tabloları sosyal medya kullanıcılarından onayı aldı. Öte yandan geçtiğimiz gün siyah uzun elbisesi ile objektiflere poz veren Sinem Kobal’ın doğumda aldığı fazla kilolardan hemen kurtulduğu görüldü. Ünlü oyuncu, takipçilerinden bir kez daha fit hali ile onayı aldı.