Sınırlama kalktı: Bugün herkes e-Devlet üzerinden bunu yapabilecek!

19 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren sınırlama kalktı. Bugün herkes e-Devlet sistemi üzerinden bunu yapabilecek. Öte yandan vatandaşların 500 TL başvuru ücretini yatırması gerektiğini de unutmaması gerekiyor.

Sosyal konutlar ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler için başvurular e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Başvurular T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yapılıyordu. Ancak bugün herhangi bir sınırlama olmaksızın tüm vatandaşlar başvurularını iletebilecek.

Son başvuru tarihi ne zaman?

Vatandaşlar için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sosyal konut açıklaması


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konutlar için yıl sonu bitmeden inşaat çalışmalarına başlama talimatı verdiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

Seçimin ertesinde yeniden bir hamle yapılabilir. O zamana kadar da zaten bu inşaatların kabası bitmiş olur, yüzde 50-60 oranında ilerlenmiş olur. Çünkü orada işin tamamen bitmesi 1,5-2 yılı bulur.
Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız. Çünkü bizim arsa noktasında filan sıkıntımız yok. Arsa noktasında sıkıntı olmadıktan sonra, yeter ki iş yapacak bir iktidar olsun. İş yapacak iktidar da biziz.

Exit mobile version