Sır gibi saklanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk görüntüleri yayınlandı! Disney Plus, Türk oyuncular ile turnayı gözünden vuracak!

14 Haziran Salı günü Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanan dijital platform Disney Plus’ın hazırlıkları, tam gaz devam ediyor. Türk oyuncular ile tek tek anlaşan ve platformda yayınlanacak olan yapımları sır gibi saklayan Disney Plus, geçtiğimiz günlerde düzenlediği toplantı ile sürpriz bir adıma imza attı.

Çekimleri sır gibi saklanan ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan ikinci Türk dizisi olma özelliğine sahip olan Dünyayla Benim Aramda, seyirci tarafından heyecan ile bekleniyor. Dizi hakkında konuşmaları yasak olan oyuncuların, sosyal medya hesaplarından da diziye ve çekimlere dair herhangi bir paylaşım yapmamaları, diziye karşı olan merakın artmasını sağlıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisinde kimler oynayacak? Dizinin konusu ne olacak?

Oyuncular Belli Oldu!

Disney Plus’ın ikinci Türk dizisi olma özelliği ile ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosu şekillendi. Hem içeriği hem çekimleri hem de konusu sır gibi saklanan dizinin şimdiye kadar ki netleşen kadrosunda Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor, Melisa Döngel, İbrahim Selim ve Metin Akdülger yer alıyor. Ancak Metin Akdülger’in dizinin ilk bölümlerinde değil, 5’inci bölümünden itibaren kadroya dahil olacağı biliniyor.

Konuşma Yasağı Geldi!

Geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ta yayınlanacak dizisi hakkında gelen soruları kibarca reddeden Demet Özdemir, bu konu hakkında konuşmasının yasak olduğunu açıkça ifade etmişti. Böylesine gizemli bir yapımdan nasıl bir sonuç çıkacağı, şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin Konusu Ne Olacak?

Dizinin ana hatları ile bir romantik komedi olduğu biliniyor. Demet Özdemir İlkin isimli bir gazeteciyi, Buğra Gülsoy ise onun sevgilisi olan oyuncu Tolga’yı canlandıracak. Zerrin Tekindor bir fotoğrafçıyı, Hafsanur Sancaktutan İlkin’in ofis arkadaşını, Melisa Döngel Tolga’nın menajerini ve Metin Akdülger de İlkin’in hayatına giren sürpriz bir ismi canlandıracak.

Exit mobile version