Şişli’de korku dolu anlar! Boşanma aşamasındaki eşini ve ailesini rehin alan Tugay Adak vurularak etkisiz hale getirildi

İstanbul Şişli’de “Tugay Adak” isimli bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşinin kaldığı eve geldi. Evin kapısının kilitli olduğunu fark eden Adak üst kata çıktı ve tehditler savurmaya başladı. Rehin alma olayının yaşandığı öğrenilirken, ikna çabaları sırasında 2 el silah sesi duyuldu. Bunun üzerine adam vurularak etkisiz hale getirildi ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Şişli’de Rehine Kurtarma Operasyonu

Şişli’de, Tugay Adak, boşanma aşamasında olduğu eşi İnci Adak’ın kaldığı eve geldi. Kuştepe Mahallesi Köz Sokak üzerinden bulunan 4 katlı binada, saat 11.00 sıralarında yaşanan olayda, Kayseri’den gelen Tugay Adak, İnci Adak’ın kaldığı binaya girdi. Eli silahlı adam eşinin bulunduğu eve giremeyince üst kata çıktı. Üst kata yönelen ve çatı katında bulunan balkona çıkan Adak, elindeki silahla birlikte tehditler savurmaya başladı. Gelen ihbarlar üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Polis ekipleri Tugay Adak’ı ikna edemeyince operasyon düzenledi.

2 El Silah Sesi Duyuldu

Polis ekipleri Tugay Adak’ı ikna etmeye çalışırken çatı katındaki daireye girdikleri sırada 2 el silah sesi duyuldu. Vurulan Tugay Adak, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tugay Adak’a 2 kurşun isabet ettiği öğrenilirken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Tugay Adak’ın çevreye ateş etmeye başlaması üzerine müdahele edildiği belirtildi. Tugay Adak’ın hastaneye kaldırılmasından sonra, boşanma aşamasında olduğu eşi İnci Adak, binada bulunan İnci Adak’ın annesi Saniye Özcan ve İnci Adak’ın kardeşi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay mahallinde yaşanan hareketli anlarda çevredeki vatandaşlar da sokağa döküldü ve polisin düzenlediği operasyonu izledi.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüdü

Olayda rehin alınan aile üyelerinin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldükleri, olay yeri inceleme ekiplerinin ise bölgede çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi. Öte yandan vurularak etkisiz hale getirilen ve yaralı vaziyette ambulansla hastaneye sevk edilen Tugay Adak’ın sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Tugay Adak’ın sağlık durumuna ilişkin ilerleyen saatlerde yetkililerin bir açıklama yapması bekleniyor. Korku dolu anlara sebep olan ve eşinin ailesini rehin alan Tugay Adak hakkında sosyal medyada da tepkiler büyüdü.

Exit mobile version