SMS atan herkese, 40 bin TL’ye kadar nakit ödeme yapılacak! Acele edin, geç kalmadan başvurun! 2022 nakit destekleri

Geride bıraktığımız yılın son ayında ekonomik anlamda yaşanan olumsuz gelişmeler etkilerini hissettirmeye devam ederken, yeni dönemde de bazı siyasi durumların ortaya çıkması vatandaşların gündelik hayat içerisinde aldıkları bütün hizmetlere, yüksek oranlarda zamlar yapılmasına sebep oldu. Bu durumdan etkilenen vatandaşlar gündelik ihtiyaçlarını bile nakit olarak karşılamak da zorlanırken, konu ile ilgili olarak kendilerine destek olabilecek alternatif yollar aramaya başladılar.

Alım gücü düşen ve buna bağlı olarak nakit ihtiyacı ortaya çıkan vatandaşların yardımına, 2022 yılına girilmesi ile birlikte geliştirmiş oldukları kampanyalar ile adlarından söz ettirmeyi başarmış olan 3 özel banka yetişti. Akbank, Aktifbank ve Fibabanka yeni dönemde banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan, SMS atan herkese 40 bin TL’ye varan nakit desteklerinin sağlanacağını duyurdular.

Akbank 2022 İhtiyaç Kredisi

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Akbank, yeni yıla girilmesi ile birlikte duyurmuş olduğu emekli promosyon ödemesi ve diğer kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Müşteri sayısını her geçen gün arttırmaya devem eden banka, yeni bir kredi kampanyası daha açıklayarak vatandaşların gündelik ihtiyaçlarını karşılamalarına yardım olmak istediğini duyurdu.

Akbank tarafından duyurulmuş olan ihtiyaç kredisinin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Akbank’ın yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının SMS bölümünden sırası ile Kredi, T.C. kimlik numarası bilgilerini yazarak 4425’e yollamaları yeterli.

Aktifbank 2022 SMS Kredisi

PTT ile yaptığı iş birlikleri ile adından söz ettiren Aktifbank, yeni dönemde 40 bin TL’ye kadar olan SMS kredi talepleri için vatandaşlara nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Yukarıda detayları verilmiş olan Aktifbank ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının SMS bölümünden sırası ile KREDİ, T.C. kimlik numarası bilgilerini yazarak 3050’ye göndermeleri yeterli.

Fibabanka 2022 SMS Kredisi

Vatandaşlara, SMS başvuruları aracılığı ile 20 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini açıklayan Fibabanka, ilgili hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Fibabanka’nın 2022 SMS kredisinden yararlanmak için T.C. kimlik numarasının yazılması ve 3422’ye başvuru SMS’i atılması yeterli.

Exit mobile version