Ekonomi

SMS ile başvuru yaparak 36 ay vadeyle 40 bin liraya kadar alabilirsiniz

Aktif Bank tarafından SMS başvurusu ile ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında SMS ile başvuru yapılarak 40 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi. Bununla birlikte başvuruların KREDİ boşluk,TC Kimlik Numaranızı yazıp, 3050’ye SMS göndermek sureti ile gerçekleştirileceği belirtildi ve N Kolay Kredi ile şubede sıra bekleme, sayfalarca kağıdı imzalama zorunluluğu olmadığı vurgulandı.

KREDİNİN DETAYLARI

SMS gönderimi Turkcell ve Turk Telekom kullanıcıları için KDH dahil 1 TL, Vodafone kullanıcıları için KDV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilmektedir. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada paranıza daha kolay ulaşabilmeniz için ücretsiz N Kolay Banka Kart sahibi olacağınız bildirildi. Örnek ödeme detayları ise şöyle oldu:

ÖRNEK ÖDEME 

40 bin lira kredi için 36 ay vade ve yüzde 2,5 faiz oranı ile aylık ödeme 1832 lira oluyor ve kredi tahsis ücreti 210 lira oluyor.

KREDİ NASIL KULLANILIR?

Aktif Bank İnternet Şubesi’ni kullanarak paranızı ücretsiz transfer edebileceğiniz belirtildi ve Türkiye’deki tüm PTT’lerden, paranızı ücretsiz alabileceğiniz N Kolay Banka Kart’ınız ile istediğiniz ATM’den paranızı çekebileceğiniz vurgulandı.

FAİZ MALİYET TABLOSU 

Bununla birlikte yıllık toplam faiz maliyeti tablosu paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi:

N Kolay Kredi faiz oranı, kredi notunuza göre değişkenlik gösterebilir. Hesaplamada kullanılan %1,80 aylık akdi faiz oranı sigorta talep eden, en yüksek skor bandında bulunan kişiler için geçerli olan kredi faizidir. Kredi Tahsis ücreti kredi tutarının %0,5 kadar olup %5 BSMV içermektedir. Aylık maliyet oranı %2,1932; yıllık ise %29,7371’dir. Kullandırımdan önce kredi notuna uygun olan faiz kişinin onayına sunulur. Hesaplamalara sigorta dahil edilmemiştir. Sigorta primi kredi tutarı, kredi vadesi ve müşterinin yaşına göre değişkenlik gösterecektir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.