ŞOK hafta sonu indirim füzesini fırlattı! Ayçiçek yağı ürünlerinin KDV’siz fiyatları, kapıda uzun kuyruklar oluşturdu!

Türkiye genelinde yüzlerce şubesi olan zincir marketlerden biri olarak karşımıza çıkan ŞOK Market, 5 Mart tarihinden itibaren geçerli olan aktüel ürün kataloğunu yayınladı! 13 Şubat itibari ile yürürlüğe giren KDV indiriminden sonra markette satılan ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatı, herkesi şaşırttı. Ayrıca tekstil ürünlerinin fiyatları ve 25 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan müşterilere sunulan fırsatlar da ŞOK Market müşterilerinin ağızlarını bir karış açık bıraktı!

ŞOK Market Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Son zamanların en çok zamlanan ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkan ayçiçek yağı ürünlerinin, Rusya- Ukrayna savaşından etkilenerek tedarik sürecinde problem yaşayacağı düşünülüyor. Bu neden ile önümüzde ki günlerde ayçiçek yağı fiyatlarının bir kez daha zamlanması beklenirken, ŞOK Market KDV indiriminden sonra ürün satış fiyatlarını güncellediğini açıkladı.

ŞOK Market, bünyesinde satışa sunduğu ayçiçek yağı ürünlerinin indirimli fiyatlarını, şu şekilde belirledi:

Evin Ayçiçek Yağı 1 L: 26,90 TL

Evin Ayçiçek Yağı 2 L: 50,90 TL

Evin Ayçiçek Yağı 5 L Pet: 108,95 TL

ŞOK Market’te Kaçırılmayacak Hafta Sonu İndirimleri!

ŞOK Market, resmi internet sitesinde yayınlamış olduğu 5 Mart tarihli hafta sonu fırsatları kataloğunda, ürünlerin indirimli fiyatlarını şu şekilde belirledi:

25 TL ve Üzeri Alışverişlerde İndirimli Ürün Fırsatı!

Hafta sonu ŞOK Market’ten 25 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan vatandaşların yararlanabilecekleri indirimli fırsatlar, şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version