GündemManşet

Şok iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa mı etti? Selçuk’tan açıklama..

Sosyal medyada öyle bir iddia ortaya atıldı ki ortalık karıştı denebilir. Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk‘un istifa ettiği yönündeki iddialar sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması! Okullar ne zaman açılacak? - Son Dakika Haberler

Bakan Selçuk’un istifa ettiği ve bu istifanın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek kesinleştiğine yönelik iddia ses getirirken, konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Merak içinde beklenen konu hakkında binlerce tweet atıldı, gündem oldu.

Sözcü gazetesi yazarı eğitim editörü Sultan Uçar da paylaşım yapan isimler arasındaydı.

Sözcü gazetesi yazarı eğitim editörü Sultan Uçar’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım

Sosyal Medyayı Karıştıran İddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti?

Ajans Haber sitesi de Selçuk'un istifa ettiğini duyurdu

Yeni Şafak muhabiri de Selçuk'un istifa ettiğini duyurdu

Okulların açılması erteleniyor mu?

Okulların açılıp açılmayacağı konusu en çok araştırılanlar arasında yerini alıyor. Vaka sayılarındaki artış dikkat çekerken endişeler de arttı. Konuyla ilgili açıklamasında Ziya Selçuk, “Okulların 6 Eylül’de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Okulları açmak noktasında tüm toplumumuzun katkısını bekliyoruz. Biz hazırız ve toplumun sağduyusunun, desteğinin bu konuda hayati bir önem taşıdığının tekrar tekrar vurgusunu yapmak istiyorum. Okulları açmak noktasında çok kararlıyız.” dedi.