Magazin

Sol Yanım dizisinin Serra’sı Özge Yağız’ın sevgilisi rol arkadaşı çıktı!

Star TV’de izleyici karşısına geçen Sol Yanım dizisinde Serra karakterinde rol alan Özge Yağız’ın sevgilisi herkes tarafından merak ediliyor. İşte Sol Yanım Dizisinin başarılı oyuncusu Özge Yağız’ın sevgilisi!

Bir dönem günlük dizi olan Yemin dizisinin başrolünde yer alan ve herkes tarafından bu diziyle tanınan Özge Yağız, Sol Yanım dizisinde de daha ilk bölümden oyunculuk başarısını gösterdi. Şimdi birçok kişi tarafından Özge Yağız’ın sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. Başarılı oyuncunun dizide başrolü paylaştığı partneriyle aşk yaşadığını haberini duyanlar çok şaşırdı.

Özge Yağız’ın sevgilisi Yemin Dizisinde başrolü paylaştığı yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci’dir.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan’a hayat veren Özge, bu diziden sonra Star TV de yayınlanacak Sol Yanım adlı dizisinin oyuncu kadrosunda kendine yer buldu.