Son Dakika İzmir Kınık’ta Maden Ocağında Göçük Meydana Geldi! Valilikten ve Kaymakamlıktan açıklama

İzmir Kınık’ta bulunan kömür ocağında bugün saat 21:00 sularında patlama meydana geldi. Patlamalara ilgili alından son dakika bilgilere göre çok sayıda işçi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. İşte, İzmir’de meydana gelen göçük ile ilgili son dakika bilgiler…

İzmir’in Kınık ilçesinde saat 21.00 sıralarında Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. Ve Tic. A.Ş’ye ait kömür ocağında metan gazı patlaması meydana geldi. Madende patlama nedeniyle göçük oluştu.

egehaber.com’un ulaştığı bilgilere göre, patlama nedeniyle 35 işçi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kınık Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi;

Kınık Kaymakamından Açıklama Geldi.

”İlçemiz Polyak Eynez Madeninde meydana gelen maden kazasında şu ana kadar 35 yaralımız bulunmaktadır. Maden sahasında kurtarılmayı bekleyen vatandaşımız bulunmamaktadır. Can kaybımız yoktur.” denildi.

Haluk Levent resmi açıklama öncesinde 15 kişinin öldüğünü sosyal medyadan duyurdu.

Manisa Soma’dan son dakika bir acı haber geldi. Ünlü şarkıcı Haluk Levent Soma’da bir madende patlama meydana geldiğini ve bu patlamada 15 işçinin öldüğünü ve 60 kişinin yaralandığını bildirdi.

Soma’da ki patlamaya ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Haluk Levent, şu bilgileri paylaştı;

Ahbaplar bildirdi. Soma’da yer altında trafo patlaması yaşandı az önce. 15 madenci ölü 60 yaralı bilgisi geldi. Haydi sizler de bölgeye canlarım’’ dedi. Şarkıcı Levent patlamanın Soma ilçesinde bir madende olduğunu söyledi ama 10 dakika sonra farklı kaynaklar patlamanın İzmir Kınık’ta meydana geldiğini belirtti ve ölü, yaralı sayısı farklı verildi. İşte detaylar…

İzmir’in Kınık ilçesinde saat 21.00 sıralarında Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. Ve Tic. A.Ş’ye ait kömür ocağında metan gazı patlaması meydana geldi. Madende patlama nedeniyle göçük oluştu.

İzmir ve Manisa’dan ambulanslar ve kurtarma ekipleri yola çıktı. Madende 50’ye yakın işçinin çalıştığı, 10’dan fazla işçinin mahsur kaldığı belirtiliyor.

egehaber.com’un ulaştığı bilgilere göre, patlama nedeniyle 8 işçi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

 

Exit mobile version