Somer Şef’ten iyi seks açıklaması! Masterchef hayranları şaşkına döndü

İzlenme rekorları kıran Masterchef yarışmasının ünlü şeflerinden Somer Sivrioğlu herkesi şok eden açıklamalarla gündeme geldi. Yemek dünyasındaki ünü dışında özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Somer Şef, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda eşi Aslı Sivrioğlu’nu Masterchef yarışma programının editörü Pınar Kızılkaya ile aldatan Somer Sivrioğlu daha sonra eşinden boşanmasıyla dikkat çekmişti.

Somer Sivrioğlu’nun aldatma haberlerinin çok konuşulmasından sonra eşi Aslı Sivrioğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Medyada çıkan haberler yüzünden telefonum susmadı. Üzülerek söylüyorum ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu’yla evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldı. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum.” demişti.

Somer Sivrioğlu’nun Cinsellik Çıkışı

Masterchef Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Cinsellik yorumu ile dikkatleri üzerine çeken Somer Şef, cinsel muhabbetlerle anılmaya devam ediyor. Hakan Gece ile röportaj yapan Somer Sivrioğlu, “Şöhret olduğum için mutluyum. Geniş çevrelerin beğenisini ve sevgisini kazanmak çok değerli.” ifadelerini kullandı. “Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya da seviliyor. Ancak magazin figürü olacak biri değilim.” diyen Somer Sivrioğlu’nun magazin gündeminden düşmemesi hayranlarını güldürdü.

İyi Yemeğin Sekse Faydası

Yemeyi büyük bir tutku olarak gören Somer Sivrioğlu, “Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur.” şeklinde konuştu. Ayrıca röportaj sırasında Somer Sivrioğlu şef kariyerine Avustralya’da başladığını ve Masterchef yarışmasına katılarak ünlü olduğunu kaydetti. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun iyi seks açıklaması, hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Exit mobile version