Son 1 yıl içinde kredi kullanmamış olanlar dikkat: QNB Finansbank duyurdu!

QNB Finansbank resmi internet sayfası üzerinden yeni kampanya açıklamasında bulundu. Yazılı açıklama yapan banka, QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmayanlar ve mevcutta açık ihtiyaç kredisi ya da hazır kredisi bulunmayanlar için uygun finansmanlı kredi vereceğini bildirdi.

Bankalar son günlerde faiz indirimi ile gündemde. Peş peşe kampanya açıklamaları yapıyorlar. Son olarak Finansbank kredi ihtiyacı olanlara güzel haberi verdi. Banka tarafından yapılan kampanyalı ihtiyaç kredisi açıklamasında, “ QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız ve mevcutta açık ihtiyaç krediniz ya da hazır krediniz bulunmuyorsa size özel oranlardan yararlanabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.
QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.
Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.
TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.
İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version