Gündem

Son 10 gün: Amazon, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11, Trendyol fark etmiyor; Vakıfbank, hepsinden yapılan alışverişlere 200 TL anında hediye ediyor!

Alışveriş kampanyalarının popüler olmaya başladığı şu günlerde bir alışveriş kampanyası da Vakıfbank’tan geldi. İnternetten satış yapan dijital alışveriş platformlarını kampanyaya dahil eden Vakıfbank; Amazon, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11 ve Trendyol ile işbirliğine gitti.

VAKIFBANK, İNTERNET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI İÇİN SON GÜNLER UYARISI VERDİ

Eylül ayı başı itibariyle hayata geçirdiği internet alışverişi kampanyasına ilişkin bir uyarı metni yayınlayan Vakıfbank, Amazon, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11 ve Trendyol isimli internetten alışveriş platformlarının web site ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapılacak her 500 TL ve üzeri alışverişe 40 TL olmak üzere toplamda hediye edeceği 200 TL Worldpuan için son günün 30 Eylül 2022 tarihi olduğunu açıkladı. Kampanyası kapsamında yapılacak alışverişlerin seçili internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından gerçekleştirilen alışverişler olması gerektiğine dikkat çeken Vakıfbank, fiziki mağazalardan ve fiziki POS’lardan yapılan alışverişleri kampanyaya dahil etmedi.

BAZI HARCAMALAR KAMPANYA KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMİYOR

Kampanya kapsamında belirlediği kuralları kamuoyu ile paylaşan Vakıfbank, kampanyanın müşteri bazlı olduğunu hatırlatarak; kampanyadan ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişlerinde yararlanabileceğini açıkladı. Her müşterisi için maksimum 200 TL’lik Worldpuan kazandıracak olan Vakıfbank, Trendyol ve Dolap’tan cüzdan ile yapılan harcamaları kampanya kapsamına almadı. Bunun yanı sıra Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemlerini kampanya kapsamında değerlendiren Vakıfbank, doğrudan Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemleri ise, kampanya kapsamı dışarısında bıraktı. Ayrıca BusinessCard ve Bankomat Kart sahiplerinin kampanya kapsamında ödül kazanamayacağı yine banka tarafından açıklandı.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN KATILIM ŞART

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesini kampanyaya dahil eden Vakıfbank, kampanya kapsamında ödül kazanabilmek için alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılmasını şart koştu. Hem taksitli hem de peşin alışverişleri kampanya kapsamına alan Vakıfbank, katılım için Vakıfbank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” ya da “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS göndermeye işaret etti. Öte yandan kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar, 5 Ekim 2022 tarihine kadar Vakıfbanklıların hesabına bir ay kullanım süresi ile geçecek.