Ekonomi

Son 4 gün kaldı: Günlük 69 TL ödeme ile sıfır araba satış duyurusu yapıldı!

Dacia sınırlı sayıdaki Yeni Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg otomobil içim kampanya duyurusunda bulundu. Araç şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre günlük 69 TL ödeme yaparak araba sahibi olabilirsiniz. Mayıs ayı için düzenlenen kampanyanın son tarihine ise sadece 4 gün kaldı. Araba satın almak isteyenler 31 Mayıs 2021 tarihine kadar Dacia Yetkili Satıcılarına başvuruda bulunabilirler.

Sıfır araç sahibi olmak isteyenler için Dacia yeni kampanyasını duyurdu. Araç şirketi 31 Mayıs tarihine kadar, Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili günlük ödeme tutarı, 64.130 TL fırsatı sağladığını açıkladı. Kampanyanın ise sınırlı sayıda araç için geçerli olduğu ifade edildi.

Kampanya açıklaması:

Belirtilen günlük ödeme tutarı, sınırlı sayıdaki Yeni Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg otomobilin, perakende satın alımında uygulanan 152.900 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili günlük ödeme tutarı, 64.130 TL peşinat ve %1,69 faiz oranı seçeneği ile kullandırılacak kredi için 35 aylık eşit ödeme ve 84.095 TL’lik son taksit ödemesine göre hesaplanmış tutardır. Aylık eşit ödeme tutarı, 2.069 TL’dir. Günlük ödeme tutarı, aylık eşit ödeme tutarının 30’a bölünmesi ile bulunmuştur.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Taşıt kredilerinin maksimum kredilendirme oranı, bireysel ve ticari müşteriye göre değişiklik göstermektedir.Daha fazla kredi tutarı veya vade seçenekleri sunduğumuz çok avantajlı faiz oranları için tüm Dacia yetkili satıcıları ile iletişime geçebilirsiniz.