Gündem

Son dakika: Askeri helikopter düştü! Ölü ve yaralılar var

Son dakika… Azerbaycan’da askeri helikopter düştü. Helikopterin tatbikat sırasında düştüğü açıklandı. Meydana gelen kaza sonucunda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Azerbaycan Sınır Hizmetleri komutanlığına bağlı askeri bir helikopter düştü. Ölen ve yaralananlar olduğu belirtiliyor. Kazanın yerel saatle 10.40’ta meydana geldiği kaydedilen açıklamada, “Devlet Sınır Hizmeti’ne bağlı askeri helikopter, Hızı bölgesindeki Garaheybet Askeri Havaalanında eğitim uçuşları sırasında düştü. Helikopter mürettebatı arasında ölen ve yaralananlar var” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Devlet Sınır Hizmeti ve Başsavcılık yetkililerinin olay yerinde olduğu ve olayla ilgili ortak soruşturma yürütüldüğü aktarıldı.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDAN AZERBAYCAN’A TAZİYE MESAJI

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan’da düşen askeri helikopter için taziye mesajı yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Azerbaycan’ın Hızı rayonunda Karaheybet poligonunda talim uçuşu yapan bir askeri helikopterin düştüğü, kazada şehit ve yaralıların bulunduğu derin üzüntüyle öğrenilmiştir. Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz” denildi.