Magazin

Son dakika: Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun katilleri yakalandı! Ece Erken, görüntüleri Instagram hesabından paylaştı!

Beşiktaş’ın, Fikret Orman yönetiminde olduğu zamanlarda takımın yönetim kadrosunda yer alan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz akşam Yeşilköy’deki kendi balık restoranında, daha önce tanıdığı kişiler tarafından katledildi.

Olay sonrasında kaçan zanlılardan ikisi, emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalanırken kaçan iki kişi ile ilgili yakalama çalışmaları bugün itibari ile sonuç verdi. Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi sunucu Ece Erken, zanlıların yakalanma anını sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaştı!

Kan Kaybından Vefat Etti!

Önceki akşam aralarında Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’ın da bulunduğu arkadaş grubu ile kendi restoranında keyifli bir gece geçiren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde masaya gelen ve masada ki arkadaşlarına tanıdığını söylediği kişiler tarafından vuruldu.

Olaydan kısa bir süre önce, Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun oturduğu masaya gelen şahıslar, Mahmutyazıcıoğlu ile konuşmak istediklerini belirtti. 5 dakika sonra yanlarına gideceğini söyleyerek, onlara başka bir masada oturmalarını söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, masada bulunan arkadaşlarına şahısları tanıdığını ve konuşup hemen döneceğini söyledi. Ancak ünlü avukat, arkadaşlarının yanına bir daha geri dönemedi. Şahısların masasına gittiği esnada tartışmanın çıkmasının ardından, bacağına 7 adet kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede yaşamanı yitirdi.

Katilleri Yakalandı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aralarında bir alacak verecek mevzusu olduğu sonradan öğrenilen zanlılardan ikisi, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. Kaçan iki zanlıyı da yakalamak için çalışma başlatan emniyet güçleri, son dakika açıklaması ile katillerin yakalandığını bildirdi.

Eşinin öldürüldüğü günden bu yana, katillerinin bulunması için Instagram hesabından paylaşımlar yapan Ece Erken, emniyet güçleri tarafından çekilmiş olan yakalama anını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ece Erken’e Tepki!

Eşi henüz iki günce öldürülmüş olmasına rağmen sosyal medyayı aktif kullandığı için takipçileri tarafından linç edilen Ece Erken, bir takipçisinin yorumuna yanıt verdi. “Acınız büyük anlıyorum ama bari iki gün ara verseydiniz Instagram’a” şeklinde yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına yanıt veren sunucu Erken, kocasının katillerinin dışarda olduğunu bildiği sürece yasının bile yarım kaldığını ifade etti.