Son Dakika: Ayçiçek yağı fiyatları güncellendi! O zincir market, 5 litrelik yağ fiyatlarını dibe çekti! Güncel ayçiçek yağı fiyatları

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde yaşanmış olan olumsuz ekonomik gelişmeler, satın alınan pek çok gündelik hayat ürününün yüksek oranlarda zamlanmasına sebep olmuştu. O dönemden bu yana gıda sektöründe yapılan zam oranlarından en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağı, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının da etkisi ile arka arkaya zam almaya devam etti.

Temel gıda alışverişlerini dahi yapmakta güçlük çeken vatandaşlar, artan ayçiçek yağı fiyatlarının karşısında bütçelerine destek yolları ararlarken, sevindiren haber A101’den geldi. Zincir market, ayçiçek yağı ürünlerinde indirime gittiğini açıkladı.

A101 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatları 2022

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen zincir marketlerinden biri olan A101 Market, ayçiçek yağı ürünlerinde kampanya başlattığını duyurdu. Market, yeni haftada litrelik ayçiçek yağı fiyatlarını şu şekilde belirledi:

A101 2 Litrelik Ayçiçek Yağı Fiyatları 2022

A101 yeni haftada satışa sunduğu 2 litrelik ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

A101 Büyük Boy Ayçiçek Yağı Fiyatları 2022

A101 Market bu hafta itibari ile satışa sunmuş olduğu 3- 4- 4,5 ve 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version