Editörün SeçtikleriGündem

Son dakika az önce korkutan deprem oldu! AFAD ve Kandilli açıkladı: İşte depremin şiddeti ve merkez üssü

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 3,8 büyüklüğündeki depremi duyurdu. Saat 13:16’da gerçekleşen depremin şiddeti AFAD tarafından açıklandı.

AFAD’ın Deprem Verileri

AFAD’ın verilerine göre, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 3,8 olarak belirlendi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde olduğu bildirildi.

Deprem sırasında bölgede yaşayan vatandaşların endişe ve panik yaşadığı belirtildi. Ancak şu ana kadar can ve mal kaybıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Bölgedeki Son Durum

Depremin ardından bölgedeki yetkililerin ve AFAD ekiplerinin inceleme ve değerlendirme çalışmalarına başladığı bildirildi. Bölgede hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

3,8 büyüklüğündeki depremin etkileri ve olası zararlarının belirlenmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğü ifade edildi. Vatandaşların güvenliği ve bölgedeki olası risklerin minimize edilmesi için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.

Sonuç

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 3,8 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki AFAD ekipleri ve yetkililer tarafından yakından takip edilmektedir. Depremin etkileri ve hasarları ile ilgili detaylı bilgilendirme ve değerlendirme çalışmaları devam etmektedir.