Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan!

2023 Seçimlerinde kimlerin aday olacağı ve seçimlerin ne zaman yapılacağı merak edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan flaş açıklamalarda bulundu. Partisinin İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “(Kılıçdaroğlu’na) Ha bire ‘Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan.” İfadelerimi kullandı.

Türkiye’de 2023 seçimleri her vatandaş tarafından merak ediliyor. Bu nedenle yapılan son açıklamalar takip ediliyor. Yaşanan son dakika gelişmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçim tarihini açıkladı. Erdoğan bu kapsamda yaptığı açıklamalarda, “(Kılıçdaroğlu’na) Ha bire ‘Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun’ diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

İzmir’in CHP’nin de başında olan bir milletvekili var. Bu zat, İzmir’in yolunu dahi bilmiyor. Mesaisinin çoğunu Silivri’deki devlet düşmanlarının yargıdan kaçırmak için harcıyor. Şahsımızla ve aile fertlerimizle ilgili yeni iftiralar üretiyor.

Buradan milletvekili seçildiği İzmir’den aynı davetimi bir kez daha yapıyorum. Bay Kemal’e diyorum ki, artık kaçak güreşmeyi bırak.

Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok bay Kemal. Habire söylüyorsun Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun. Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan. Bay Kemal ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla.

Exit mobile version