Son dakika: Dolar, altın, euro fiyatlarında son durum!

Yatırımcılar döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları ilgi ile takip ediyor. Bu nedenle alın olarak, “Dolar ne kadar?”, “Euro ne kadar?” , “Altın ne kadar?” sorularının cevapları arama motorlarında araştırılıyor. Gelen son bilgilere göre ise gram altın bugün 504,83 TL’ye kadar yükseldi. İşte 20 Mayıs dolar, euro ve altın fiyatlarında son durum

Güne düşüşle başlayan dolar fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Piyasalardan alınan son verilere göre doların bugün satış fiyatı 8,36 olarak kaydedildi. Dolarda alış fiyatı ise 8,36 olarak bildirildi. Öte yandan euro 10 liranın üzerinde seyretmeye devam ediyor. Piyasalarda euro alış fiyatı 10,22 TL, satış fiyatı ise 10,23 TL olarak işlem gördü.

Altın fiyatları ne kadar?

Özellikle evlilik hazırlığında olan çiftler tarafından merak edilen altın fiyatları ise yükselişini bugün de sürdürdü. Kapalıçarşı’dan elde edilen verilere göre gram altın 504,75 TL, satış fiyatı ise 504,83 TL’den işlem gördü. Çeyrek altın alış fiyatı 811,00 TL, satış fiyatı ise 829, 00 TL’den işlem gördü.

Exit mobile version