Son dakika: Ece Erken’den zafer paylaşımı! Katil Seccad Yeşil yakalandı!

Yaklaşık olarak iki hafta önce, Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi ve Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na silahlı saldırı düzenleyerek ölümüne sebep olan katillerden biri olan Seccad Yeşil, bir son dakika gelişmesi ile yakalandı. Ece Erken, yakalanma haberini Instagram hesabı aracılığı ile yaptığı paylaşımda duyurdu.

Ece Erken Duyurdu!

7 ay önce hayatını birleştirdiği Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile mutlu bir evlilik süren Ece Erken, iki hafta önce kendi mekanlarında eşine düzenlenen silahlı saldırı sonucunda yıkıldı. Hastaneye kaldırılan ancak bacağına isabet eden 7 kurşun sebebi ile oldukça fazla kan kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Olayın hemen ardından polis zanlıları yakalamak amacı ile arama çalışmalarını başlatarak şimdiye kadar toplamda 16 kişinin sorgulamasını gerçekleştirdi. Ancak yayınlanan cinayet görüntülerinde, Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na kurşun sıktığı görülen Seccad Yeşil isimli katil, bir türlü yakalanamamıştı.

Ece Erken, son dakika paylaşımı yaparak 13 gündür yakalanamayan Seccad Yeşil isimli katilin yakalandığını duyurdu.

Teşekkür Etti!

Olayın yaşandığı günden itibaren eşini kaybetmenin verdiği acıyı yaşayamadan katillerin bulunması için sosyal medya hesabı ve televizyon ekranları aracılığı ile yetkili kişilere çağrıda bulunan sunucu Ece Erken, bugün itibari ile kaçan son katilin de yakalandığını duyurdu. Erken, Instagram hesabı aracılığı ile yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Allah’ıma şükürler olsun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyefendiye ve tüm organize şube ekibine minnettarım. Allah razı olsun hepinizden. Allah’ım, müebbet yediklerini görmemi nasip etsin. Kaçan son katil Seccad Yeşil de yakalandı.”

9 Kişi Tutuklandı!

Ortağı olduğu Yeşilköy Balıkçısı’nda arkadaşları ile yemek yerken tanıdı 5 kişi tarafından saldırıya uğrayan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bacağına sıkılan yedi kurşun sebebi ile çok fazla kan kaybetmiş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olay gününden bu zamana kadar sıkı bir çalışma içerisinde olan organize şube ekipleri, toplamda 16 kişinin yakalanmasını sağlamış ve bu 16 kişi geçtiğimiz gün hâkim karşısına çıkmıştı. Yapılan sorgulama sonrasında 8 kişinin adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına, kalan 8 kişinin ise tutuklu olarak yargılanmasına karar verildi. Az önce haberi gelen Seccad Yeşil ile birlikte, olay ilgili tutuklananların sayısı 9’a yükseldi.

Exit mobile version