Magazin

Son dakika: Ev hapsi kaldırılan ünlü popçu Gülşen, tam 50 konserini iptal etti!

Nisan ayının sonunda vermiş olduğu kapalı, biletli konserde İmam Hatip mezunlarına ilişkin kurmuş olduğu şok cümleler sebebi ile tam 4 ay sonra hakkında soruşturma kararı verilen ünlü popçu Gülşen, geçtiğimiz haftalarda apar topar gözaltına alınmış ve ifadesi alındıktan sonra mahkeme gününe kadar tutuklu olmak üzere Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’ne gönderilmişti.

Ünlü şarkıcı Gülşen hakkında verilen hapis kararı sosyal medyada ve magazin basınında büyük yankı uyandırırken geçtiğimiz günlerde Gülşen hakkında ev hapsi kararı verildi ve güzel şarkıcı İstanbul’da bulunan evine getirildi.

Ev hapsi kararının açıklanmasından sonra harekete geçen Gülşen’in avukatları kararın bozulması için itirazda bulundu ancak mahkeme itiraz talebine olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine karara ikinci kez itiraz eden avukatlar, bu kez haklı görüldü ve Gülşen hakkında verilmiş olan ev hapsi kararının kaldırıldığı duyuruldu.

Ev hapsinden çıkan ünlü şarkıcıdan herkes bir açıklama beklerken ünlü şarkıcı sessizliğe büründü. Daha önce yapmış olduğu konser anlaşmaları neticesinde sahnelere döneceği düşünülen ünlü popçu, yaşadığı zorlu sürecin ardından radikal bir karar aldı.

EV HAPSİ KARARI KALDIRILDI!

Geçtiğimiz günlerde ev hapsi kararı kaldırılarak sevenlerini sevince boğan ünlü şarkıcı Gülşen’in, mahkeme gününe kadar hafta bir kez polise imza verilmesine karar evrildi. Ayrıca Gülşen’in, mahkeme kararına kadar yurtdışına çıkması da yasaklandı.

KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ!

Hapis kararından önce eylül ayına ilişkin yapmış olduğu konser anlaşmaları gereğince 16 Eylül’de Kartal’da sahneye çıkacağı düşünülen ünlü şarkıcı Gülşen, radikal bir karar aldı. Güzel şarkıcı, tam 50 konserini birden iptal etti.

MAHKEMEYİ BEKLEYECEK!

Ünlü şarkıcı Gülşen’in 50 konserini birden iptal etmesi hayranlarını üzerken Gülşen’in ekim ayında görülecek olan davasına kadar sahnelere dönmeyeceği öğrenildi.