Editörün SeçtikleriEkonomi

Son dakika faiz düşürüldü! En son yüzde 5.00’dı: Faizler düşürüldü

Vakıfbank tarafından çok önemli bir karar alındı. Bu karar kapsamında bir kampanya başlatıldı ve 31 Temmuz’a kadar devam eden kampanyada nakit avans verileceği ve nakit avans için belirlenen faiz oranının yüzde 5 yerine yüzde 3.99 olduğu belirtildi.

VakıfBank, 08-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında kredi kartı sahiplerine yönelik özel bir nakit avans kampanyası başlattı ve bu kampanya kapsamında, müşteriler VakıfBank kredi kartları ile aylık %3,99 faiz oranı ve %1,15 işlem ücretiyle 25.000 TL’ye kadar tek çekim nakit avans kullanma fırsatına sahip olacakları bildirildi. Bu doğrultuda kampanya, bireysel asıl kredi kartı sahiplerine yönelik olup, nakit avans işlemleri belirli kanallar üzerinden gerçekleştirilebileceği vurgulandı.

BAŞVURU AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak kampanya dahilinde nakit avans işlemlerinin, VakıfBank’ın “Nakit Avans Kullan” menüsü kullanılarak yapılması gerektiği ve bu menü üzerinden yapılacak işlemler, kampanyanın avantajlarından yararlanmak için zorunlu olduğu nakit avans işlemleri VakıfBank Mobil, internet bankacılığı, ATM, şube ve VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılabileceği ifade edildi.

NAKİT ÇEKİM KANALLARI

ATM’ler aracılığıyla günlük maksimum 8.000 TL’ye kadar nakit avans çekiminde bulunabileceği fiade edilerek günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçenek olduğu ve VakıfBank Mobil, internet bankacılığı ve VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi kanalları kullanılarak yapılacak nakit avans çekimlerinde limit 25.000 TL’ye kadar çıkabildiği aktarıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Bu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

VakıfBank kredi kartı ile 08-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında 25.000 TL’ye kadar aylık %3,99 faiz oranı ve %1,15 işlem ücreti ile tek çekim Nakit Avans kullanabilirsiniz.

Kampanya dahilinde gerçekleşecek nakit avans işlemlerinin, “Nakit Avans Kullan” menüsü kullanılarak yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan bireysel asıl kredi kartı sahipleri faydalanabilir.

Nakit Avans işlemi; VakıfBank Mobil, internet bankacılığı, ATM, Şube ve VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılabilecektir.

ATM’lerimizden günlük maksimum 8.000 TL’ye kadar; VakıfBank Mobil, internet bankacılığı ve VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi kanallarımız ile maksimum 25.000 TL’ye kadar nakit çekim limiti dahilinde tek çekim nakit avans çekebilirsiniz.

Kart limitinizin %25’i oranında en fazla 25.000 TL’ye kadar tek çekim Nakit Avans kullanabilirsiniz.

VakıfBank bireysel kredi kartınızla nakit avans çektiğinizde, NakitAvans işlem tutarına, aylık faiz oranı üzerinden günlük olarak işletilmektedir. Ek olarak işlem basına %1,15 işlem ücreti alınmaktadır.

Yurt dışından nakit çektiğinizde %1,36+1,00 USD nakit çekim ücreti alınır. Yurt dışı nakit avans çekim ücreti asgari 3 USD’dir.

Gecikme faiz oranı aylık %5,30 olarak uygulanmaktadır.

Kampanyadan faydalanabilmek için ayrı bir sözleşme imzalanmasına veya ek bir protokole ihtiyaç duyulmamaktadır. Kampanyada katılım şartı bulunmamaktadır.