Son dakika! Faiz oranı yüzde 1.29’a düşürüldü

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdem açıklamalarında kurumun yeni konut kampanyasına ilişkin detayları ifade ederek Bankasız ve kefilsiz konut sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar sunulacağı bildirrildi.

Erdem açıklamalarının devamında inşaat sektörünün Türkiye’nin ekonomik istikrarına katkısını vurgulayarak, yeni kampanyanın sektördeki önemine dikkat çekti ve  2023 yılında rekor bir ön satış geliri elde ettiklerini belirterek Emlak Konut’un güçlü performansının ayrıntılarını da paylaştı.

DÖRT FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ VAR

Emlak Konut’un yeni kampanyası, bankasız ve kefilsiz olarak dört farklı ödeme seçeneği sunacağı ifade edilerek bu seçenekler şöyle paylaşıldı:

Peşin Alımlarda İndirim: Peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanacak.

Ara Ödemeli Model: Yüzde 25 peşinat ile 3 ara ödeme yapılacak. Vade farksız ara ödemeli modelde 6, 12, ve 24. aylarda ödemeler gerçekleştirilecek.

Vade Farkıyla Ödeme: Ödemenin yarısı peşin alınacak. Kalan yarısı için yüzde 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunulacak.

Uzun Vadeli Taksit Seçeneği: Yüzde 25 peşinat ödenecek. Kalan kısım için yüzde 1,29 vade farkıyla 72 aylık taksit seçeneği sunulacak.

16 PROJE İÇİN GEÇERLİ

Konu ile ilgili olarak kampanya, İstanbul başta olmak üzere İzmir, Balıkesir ve Denizli’nin de bulunduğu 16 proje için geçerli olacağı da vurgulandı.

Exit mobile version