Gündem

Son dakika! Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ elebaşının öldüğü iddia edildi

FETÖ Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğü haberi son dakika olarak geldi. Kendisinin Allah ile konuştuğunu söyleyecek kadar kafayı yemiş Fethullah Gülen’in öldüğü iddia edildi. Pensilvanya’daki çiftliğinde öldüğü iddia edilen terörist Gülen’in ölümü doğrulayan henüz resmi bir açıklama yapılmadı lakin ABD kaynaklı alınan bilgiler, öldüğü iddiaları güçlendirecek boyutta. İşte detaylar…

15 Temmuz Darbe girişiminin baş şüphelisi Fethullah Gülen, Amerika Birleşik Devletleri Pensilvanya’da öldü denildi ve sosyal medyada bununla ilgili birçok iddia gündeme getirildi. Dahası, Gülen’in ölümü ile birlikte kendisine en yakın kişilerden birinin kendisini zehirleyerek intihar ettiği iddia edildi ama Pensilvanya’da bulunan hastane kayıtlarında son 1 hafta içerisinde zehirlenme nedeniyle her hangi bir Türkiye vatandaşının bulunmadığı belirtildi.

Fethullah Gülen’in ölüp ölmediğine ilişkin açıklama yapan ve FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen TR724 internet sitesinde bu iddialar yalanlandı ve Gülen’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi ama yine iddia odur ki; FETÖ lideri Gülen’in öldüğü ama öldü bilgisinin gizli tutulması için talimat aldıkları belirtildi.