GündemManşet

Son Dakika! Fitness zincirlerinin sahibi uçak kazasında hayatını kaybetti!

Dünyaca bilinen ve birçok ülkede fitness salonları bulunan McFit’in sahibi ve kurucusu Rainer Schaller’ın da içinde bulunduğu uçak düştü. Bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleri, uçak kazasından kurtulan olmadığını açıkladı.

KOSTA RİKA’DA KAYBOLMUŞTU

Fitness zinciri Mcfit’in sahibi ve kurucusu ünlü iş insanı Rainer Schaller’ın seyahat ettiği özel uçak Kosta Rika’da radardan kaybolduğu belirtildi. Dünyaca ünlü iş adamı Rainer Schaller eşi ve çocuklarının da bulunduğu özel uçaktan alınan son sinyalin belirlendiği bölgede arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesince uçağın düştüğüne karar verildi.

ENKAZA ULAŞILDI

Bölgede arama ve kurtarma çalışması yapan ekipler düşen uçağın enkazına ait bazı parçalara ulaştı. Yapılan çalışmaların devamında, ekipler 3 kişinin cansız bedenine de ulaştı. Bulunan cansız bedenlerden bir tanesinin bir çocuğa ait olduğu açıklandı.

Ayrıca özel uçakta Schaller’ı kişisel antrenörü Marcus Kurreck’in de olduğu belirtiliyor. Son alınan bilgilere göre, Alman iş adamı cuma günü özel uçağı ile Meksika’dan havalanmış ve bir süre sonra uçak ile iletişim kesilmişti.