Son dakika… Gaziantep’te katliam gibi kaza: 16 kişi öldü, 22 kişi yaralandı!

Son dakika haberine göre, Gaziantep’te katliam gibi bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsü, ambulans, canlı yayın aracı ve itfaiye aracı kazaya karıştı. Meydana gelen korkunç kaza sonucunda 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenler arasında İHA çalışanlarının da olduğu belirtildi.

Gaziantep’te kahreden bir zincirleme kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gaziantep-Nizip otoyolunda bir aracın şarampole devrilmesi olayına müdahale eden park halindeki ambulans ve itfaiye aracına otobüs çarptı. Otobüsün devrilmesi sonucu bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 22 KİŞİ YARALANDI

Gaziantep Valisi Davut Gül, kazada ilk belirlemelere göre 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 22 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Vali Gül, kazayla ilgili şunları söyledi:

TAG otoyolu Gaziantep-Nizip arası 20. Km’de otobüs,kurtarma ekibi ve ambulansın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre; 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci olmak üzere toplam 15 vatandaşımız vefat etmiş, 22 vatandaşımız yaralanmıştır. Milletimizin başı sağ olsun.

2 MUHABİR HAYATINI KAYBETTİ

İhlas Haber Ajansı’nın canlı yayın aracının da karıştığı kazada ilk belirlemelere göre hayatını kaybedenlerin arasında İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de var.

Exit mobile version