Son dakika İstanbul İstiklal Caddesinde patlama oldu! Ölü ve yaralılar var: Canlı bomba olma ihtimali çok yüksek

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldiği duyuruldu ve caddede çok büyük panik yaşandığı belirtildi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildiği paylaşılırken ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

GÜVENLİK ÇEMBERİ OLUŞTURULDU

Patlamanın bulunduğu alanda polis ekipleri güvenlik önlemi aldığı belirtilirken emniyet güçleri bölgede güvenlik çemberi oluşturulduğu vurgulandı. Vatandaşların bölgeye yaklaştırılmadığı paylaşıldı.

İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatıldı. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

CAN KAYBI VE YARALILAR VAR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da bir açıklama yaptı. Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır”

11 KİŞİ YARALANDI

CNN Türk canlı yayınına bağlanan DHA muhabiri Hasan Yıldırım, 11 kişinin yaralandığını aktardı. Patlamanın nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

CANLI BOMBA SALDIRISI MI?

Şimdi herkes “İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın nedeni ne?” sorusunu soruyor. Canlı yayına bağlanan Fulya Öztürk, İstiklal Caddesi’nde yaşananlara ve patlamaya ilişkin son duruma dair bilgiler verdi. Fulya Öztürk şu ifadeleri kullandı:

“Çok büyük bir patlama sesi duyuldu. Sadece Taksim’de değil İstanbul’un birçok noktasından bu ses duyuldu. Şişli’den Beşiktaş’tan patlama sesi duyuldu. Olay yerinde çok sayıda ambulans var. İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlamanın nedeni henüz belli değil. Canlı bomba olup olmadığı araştırılıyor. Çok sayıda iddia var. Henüz çok sıcak bir gelişme”

CNN Türk’e bağlanan muhabir Mücahit Topçu, patlamanın nedeninin canlı bomba olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Exit mobile version